logo

De Vrije Energie Producent


Onze missie

Het heft in eigen handen, aanbod op maat en de juiste flexibiliteit. Wij zijn de energiepartner die meedenkt. Op papier en in de praktijk. Op zoek naar de perfecte pasvorm per klant voor een eerlijke prijs. Op deze manier zijn wij de afgelopen 15 jaar gegroeid naar de meest stabiele partner in levering en teruglevering van energie.


Onze visie

Energie leveren is meer dan een zakelijke transactie. Energie leveren is contact maken, interactie, meedenken met en het onderhouden van. Dit met de vanzelfsprekendheid van goed vertrouwen. Wij luisteren daarom naar de wensen van onze klanten. Dit doen we met gezonde nuchterheid. Soms met de wind mee en soms tegen de stroom in. Op deze manier zien we de toekomst vol energie tegemoet.


DVEP Energie is onderdeel van UGI International, de Europese bedrijfsvoering van UGI Corporation, een wereldwijde distributeur en leverancier van energieproducten en diensten. UGI International bedient 17 Europese landen op het gebied van het leveren en distribueren van gas en elektriciteit. Als onderdeel van UGI International streeft DVEP Energie ernaar om in Nederland verder te groeien en haar positie te versterken.

Meer informatie over UGI International is te vinden via: www.ugicorp.com