Werken bij DVEP Energie

DVEP Energie gelooft erg in sterke persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat zowel jijzelf als het bedrijf zich blijft ontwikkelen in de steeds veranderende markt van energie. Onze afnemers zijn gewend aan de hoge kwaliteit en brede expertise die wij leveren in de markt. Wij zoeken daarom altijd talent die ons kan helpen dit waar te blijven maken.

Ook werken bij onze organisatie? Kijk hieronder voor de actuele vacatures.

Senior Developer met groei ambities

DVEP Energie is een toonaangevende speler op de Nederlandse zakelijke energiemarkt en nog steeds enorm aan het groeien. Een volgend hoofdstuk in ons bestaan gaat van start. Sinds kort maken wij deel uit van UGI Corporation, een wereldwijde distributeur en aanbieder van energieproducten en diensten met wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon

Manager marketing & communicatie

Als commercieel gedreven manager Marketing & Communicatie ga je ons helpen om DVEP nog steviger in de markt te positioneren en verder uit te bouwen. Hierbij heb je directe invloed én een cruciale rol bij het waarborgen van de ontwikkeling en uitvoering van de strategische marketingdoelstellingen van het bedrijf. In nauwe samenwerking met onze Sales afdeling weet je marktontwikkelingen en klantwensen van prospects & bestaande klanten als geen ander te herkennen en te vertalen in haalbare proposities en retentie mogelijkheden. Ook weet je de energietransitie te vertalen naar innovatieve oplossingen waar onze klanten blij van worden. Als sparringpartner van de commercieel directeur leg je hier ook directe verantwoordelijkheid aan af.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon

Traineeship

Wil jij als ambitieuze starter op de arbeidsmarkt alle aspecten leren van de turbulente energiebranche en jezelf verder ontwikkelen? Ben jij gedreven en heb je een kritische blik? Dan bieden wij je een mooie kans in de vorm van een Traineeship.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon

Junior .Net ontwikkelaar

Als gedreven en enthousiaste junior ontwikkelaar krijg je bij ons de kans en mogelijkheid om je kennis en kunde te laten zien en verder te leren op de afdeling ICT. Wij zoeken een collega die met ons wil meegroeien in het beheren, onderhouden en uitbouwen van de totale applicatiearchitectuur. Samen met 6 andere ontwikkelaars, 2 systeembeheerders en een ICT manager behoor je tot één van de grootste afdelingen van de organisatie.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon