Werken bij DVEP Energie

DVEP Energie gelooft erg in sterke persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat zowel jijzelf als het bedrijf zich blijft ontwikkelen in de steeds veranderende markt van energie. Onze afnemers zijn gewend aan de hoge kwaliteit en brede expertise die wij leveren in de markt. Wij zoeken daarom altijd talent die ons kan helpen dit waar te blijven maken.

Ook werken bij onze organisatie? Kijk hieronder voor de actuele vacatures.

Traineeship

Wil jij als ambitieuze starter op de arbeidsmarkt alle aspecten leren van de turbulente energiebranche en jezelf verder ontwikkelen? Ben jij gedreven en heb je een kritische blik? Dan bieden wij je een mooie kans in de vorm van een Traineeship.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon

Junior .Net ontwikkelaar

Als gedreven en enthousiaste junior ontwikkelaar krijg je bij ons de kans en mogelijkheid om je kennis en kunde te laten zien en verder te leren op de afdeling ICT. Wij zoeken een collega die met ons wil meegroeien in het beheren, onderhouden en uitbouwen van de totale applicatiearchitectuur. Samen met 6 andere ontwikkelaars, 2 systeembeheerders en een ICT manager behoor je tot één van de grootste afdelingen van de organisatie.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon

Medior .Net ontwikkelaar

Als gedreven en enthousiaste ontwikkelaar krijg je bij ons alle mogelijkheden je kennis en kunde te laten zien. Wij zoeken een collega die met ons wil meegroeien in het beheren, onderhouden en uitbouwen van de totale applicatiearchitectuur. Samen met 6 andere ontwikkelaars, 2 systeembeheerders en een ICT manager behoor je tot één van de grootste afdelingen van de organisatie.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon

IT Traineeship

Als ambitieuze starter op de arbeidsmarkt leer je alle aspecten kennen van de veelzijdige energiebranche en krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Je bent een gedreven en enthousiast persoon die met een kritische blik naar de werkzaamheden kijkt. In deze functie doorloop je een traject waarbij je kennismaakt met alle facetten op de IT afdeling. Op basis van je inzet, ontwikkeling, interesse en ambitie zal in overleg de invulling van de opvolgende periode worden bepaald.

Volledige omschrijving >
vacancy-icon