logo
 

Mis het niet: subsidie voor zonnepanelen

Mis het niet: subsidie voor zonnepanelen

De voorjaarsronde SDE+ 2019 gaat binnenkort van start


Op 12 maart opent de voorjaarsronde van de Stimulering Duurzame Energieproductie 2019 (SDE+). Het budget voor deze ronde is 5 miljard euro en is open voor projecten die energie opwekken uit hernieuwbare bronnen. Zon is hierbij een van de categorieën. Het is dus mogelijk om subsidie te ontvangen bij het installeren van uw zonnepanelen.

Subsidie voor zonnepanelen
De voorjaarsopenstelling bestaat voor zonnepanelen uit twee fases en is geopend tot en met 4 april 2019. Per fase wordt er één integraal budgetplafond gehanteerd voor alle technologieën. De fases zijn als volgt opgebouwd:

Voorjaarsronde SDE+ 2019

Open vanaf

Fasegrens Elektriciteit en warmte (€/kWh)

Fase 1

12 maart 09:00 uur

€0,070 - €0,090

Fase 2

18 maart 17:00 uur

€0,090 - €0,101

Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring met het aanvragen van SDE+ subsidie voor zonneprojecten. Afgelopen vier jaar hebben we meer dan 350 projecten gerealiseerd en is er subsidie toegewezen bij 99% van deze projecten. Bij SDE+ aanvragen is het van belang dat alle factoren die van invloed zijn bij het toekennen van de subsidie worden uitgewerkt. Daarnaast is het verstandig om zo vroeg mogelijk de aanvraag in te dienen om een zo hoog mogelijke kans te maken op de subsidie. Wij helpen u graag!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze accountmanagers Martina (m.caliskan@dvep.nl) of Roy (r.vanstraaten@dvep.nl).

Wilt u zonnepanelen? Kies voor kwaliteit en veiligheid!

Wilt u zonnepanelen? Kies voor kwaliteit en veiligheid!De laatste tijd zijn er veel vragen omtrent d...

Lees meer

Nederlandse elektriciteitsprijs in de lift

De Nederlandse elektriciteitsprijzen lopen verder op. Het Financieel Dagblad laat weten dat het eind...

Lees meer