logo

DVEP Energie: Marktleider bij scholen en gemeenten

Hengelo, 31 januari 2018

DVEP Energie levert de energie van 80% van alle primaire scholen in Nederland en 30% van alle Nederlandse gemeenten. Veel van deze aansluitingen zijn gerealiseerd middels aanbestedingen. Binnen deze aanbestedingen worden nauwkeurig de voorwaarden omschreven waar een energieleverancier aan moet voldoen om de aanbesteding gegund te krijgen.

Multi-sites

DVEP Energie is gespecialiseerd in het bedienen van zogenoemde multi-site afnemers. Dit zijn afnemers met een hoofdkantoor en diverse, vaak talrijke nevenlocaties met allen hun eigen energieaansluiting en administratieve verwerking. Het juist, volledig en tijdig verwerken van alle gegevens van deze locaties is een specialisme die DVEP in 15 jaar tijd volledig eigen heeft gemaakt. Veel aanbesteders zijn zogenoemde multi-site locaties en ons specialisme is van doorslaggevend niveau geweest in ons huidige marktleiderschap.

Niet alleen scholen en gemeenten

Ook retailketens, banken en logistieke centra behoren tot het portfolio van DVEP. De ervaring met multi-sites en een passende specifieke oplossing hierin binnen heeft een groot effect op besparing in kosten, tijd en moeite.

Heeft u ook meerdere locaties die u graag overzichtelijk beheert? Neem direct contact op via +31 (0)74 376 6243 of via info@dvep.nl